PROSECCO 37.5cl / 11% COD PRODUS: FR032
Sfârşitul lunii septembrie vine cu o recoltă bogată în Treviso, mai cu seamă cu cât culesul strugurilor se întinde şi către prima jumătate a lunii octombrie pentru a fi puse la punct toate premisele unui vin spumant extraordinar, semnat Adriano Adami. Doar cei mai buni struguri Glera sunt selecţionaţi pentru a compune buchetul aromatic al acestui prosecco efervescent şi expresiv, creat prin Metoda Italiană. Bosco di Gica Valdobbiadene Prosecco Superiore Brut etalează un caracter crocant, proaspăt şi fructat, care se potriveşte perfect cu peşte sau fructe de mare, dar este totodată şi un excelent vin aperitiv în sine. Savuraţi-l la o temperatură recomandată de 7-8 grade Celsius, în pahare cu deschidere medie, care permit evidenţierea completă a buchetului. Vinul nu se păstrează la frigider.
Notele degustării:
Miros: Note bogate de fructe galbene, în special măr şi piersică, complimentate cu parfum fin de flori de salcâm şi o uşoară tentă piperată.
Gust: Arome generoase, care asemeni buchetului, descriu piersică zemoasă, coajă de măr galben, tonuri florale şi un pic de piper.
Culoare: Galben pai.