ROM 70cl / 40% COD PRODUS: JC411
Denumirea acestui sortiment este un tribut adus lui Johann Siegart, care în anul 1824 a pus bazele casei Angostura, în oraşul cu acelaşi nume din Venezuela. Acum romul este produs în Trinidad şi este un sortiment de calitate superioară, selecţionat cu atenţie de master blender. Angostura este un blend din romuri maturate timp de 12 ani în butoaie carbonizate pe interior, din lemn de stejar american, folosite anterior pentru bourbon. Romul poate fi savurat simplu, cu gheaţă, alături de un trabuc.
Notele degustării:
Miros: Note de fructe uscate, echilibrate superb de tonuri de caramel, coji de portocală şi condimente lemnoase.
Gust: Arome dulci de piersici uscate, coajă de portocală, stafide, prune şi caramel, cu influenţe de vanilie şi miere şi accente condimentate.
Finish: Lung, aromat.
Culoare: Ambră, cu tonuri roşiatice.