Akashi este un brand relativ nou pe piața internaţională de băuturi spirtoase, deși compania producătoare datează din 1888. Distileria Eigashima, cea care deține brand-ul Akashi, este recunoscută și apreciată în Japonia pentru toate băuturile pe care le produce, printre care shochu și sake. Brand-ul Akashi a luat naștere mai târziu, atunci când compania a decis să intre pe piața de whisky, devenind într-un timp foarte scurt sinonim cu whisky-urile premium din Japonia, așa-numita Lume Nouă. Fie că vorbim despre whisky-uri blended sau single malt, caracterul whisky-urilor Akashi se rafinează în distileria White Oak din 1919 la cele mai înalte standarde europene. Întocmai precum cele mai vechi și celebre distilerii de whisky din lume, White Oak este plasată în apropierea mării, într-un climat plăcut și stabil ce are un important efect asupra licorilor produse aici. Mai mult decât atât, brand-ul Akashi folosește pentru whisky-urile sale metode de producție scoțiene, realizând astfel o paralelă fabuloasă de note, arome și caracteristici unice ce plasează licorile Akashi în topul preferințelor cunoscătorilor la nivel mondial.
1 - 6 din 6 Produse / 1 Pagini