Sub deviza calităţii absolute, Betz Family Winery pune eticheta pe vinuri extraordinare din 1997, atunci când a fost culeasă prima recoltă din viile domeniului. Ce începe în podgorii, continuă în pivniță și trebuie neapărat să strălucească aromatic în pahar, iar pentru a obţine acest rezultat, fiecare etapă de producţie este supravegheată în cel mai mic detaliu. În prezent, 22,5 acri sunt plantați cu soiuri de Bordeaux în SeVein și 12,5 acri sunt plantați în principal cu Syrah în districtul Rocks. În fiecare an, forma pe care o vor lua vinurile este decisă de aromă și de maturitatea fenolică a strugurilor, fiecare ediţie fiind marcată de individualitatea dată de condiţiile climatice ale apelaţiunii. Pentru maturare, se folosesc exclusiv butoaie de stejar franţuzesc, iar calitatea și caracterul fiecărui butoi este cunoscută din timp, astfel că doar unele ajung să facă parte din emblematicele vinuri ce poartă eticheta Betz Family Winery. Fiecărui vin îi sunt dedicate câteva luni pentru asamblare, fiind gustate cinci amestecuri simultan, în mod dublu-orb. De fiecare dată e selectat un vin de top din cele cinci și apoi sunt construite alte patru amestecuri care să provoace vinul selectat la următoarea degustare. Procesul continuă luni bune, până când este ales vinul final, cel mai bun, care va fi îmbuteliat, acesta fiind detaliul principal ce diferențiază familia Betz și face ca vinăria să aibă în continuare o producție limitată.
Momentan nu exista niciun produs disponibil selectiei tale.