BULLEIT
Primul bourbon Bulleit a fost produs de Augustus Bulleit, un proprietar de bar din Louisville, Kentucky. Visul acestuia era acela de a crea un bourbon cu gust unic, motiv pentru care de-a lungul timpului a făcut o varietate de experimente până a reuşit să obţină profilul dorit. Tom Bulleit, stră-strănepotul său, a creat în anul 1987 un lot mic de bourbon care purta numele familiei. Aşa a început povestea de succes a acestui whisky absolut fascinant, distilat şi învechit şi astăzi în stil tradiţional. Conţinutul ridicat de secară conferă un caracter îndrăzneţ şi condimentat sortimentelor, apa filtrată prin calcar creează baza personalităţii bourbonului în timp ce învechirea conferă un aer sofisticat băuturii. Filozofia învechirii este una extrem de simplă, spun producătorii: „aşteptăm până când bourbonul este gata”. În anul 1997, Bulleit a fost achiziţionat de Seagram şi relocat în Lawrenceburg, pentru ca mai apoi să intre sub tutela Diageo.
Citeste mai mult