Caffo, producător italian de băuturi alcoolice spirtoase, lichioruri și exiliruri, are o istorie bogată, care se întinde până în ultimii ani ai secolului al XIX-lea. Atunci, Giuseppe Caffo, maestru distilator, a început să distileze mustul obținut din strugurii crescuți la poalele vulcanului Etna. Nu mult după aceea, în 1915, a fondat o distilerie în toată regula la Santa Venerina, în Sicilia. Inițial, producția consta în principal din băuturi spirtoase și cele derivate din prelucrarea vinului, dar foarte curând, distileria Caffo a început să comercializeze și lichioruri fabricate după vechi rețete de familie, din ierburi aromatice și medicinale infuzate în alcool de cea mai bună calitate. Câțiva ani mai târziu, Caffo deschide un sediu oficial în Limbadi, în regiunea Calabria, zonă faimoasă în epocă pentru producția de vin roșu, ceea ce îi permite o foarte bună dezvoltare comercială. Caffo are în portofoliu peste 2000 de rețete originale de băuturi din care doar câteva au devenit parte din gama permanentă. Printre ele se află singurul lichior din lemn dulce lansat în anii 1990 și considerat o inovație în domeniu deoarece până atunci acest ingredient era folosit numai pentru a pune în valoare arome precum menta, anasonul și ierburile aromatice.
1 - 1 din 1 Produse / 1 Pagini