Înaintea apariției brandurilor de whisky, daca îți doreai să savurezi această băutură, mergeai la magazin cu sticla proprie și o umpleai cu un whisky generic. În acest context s-a născut brandul Canadian Club, în anul 1858. Prima distilerie a fost ridicată în Walkervile, Ontario, și a început să ofere pasionaților o licoare diferită, cu garanția calității. Atât canadienii, cât și americanii, au apreciat din prima acest whisky, atât de mult încât a început să afecteze vânzările de bourbon din SUA, astfel că reglementările guvernului american au condus la numele care a rămas neschimbat până astăzi – Canadian Club. În perioada prohibiției, căile navigabile dintre SUA și Canada au fost umplute cu băutură de contrabandă, iar Canadian Club a devenit imediat cel mai căutat astfel de bun. Canadian Club este și astăzi preferatul celor care își doresc un whisky ușor de băut, rețetele licorii rămânând neschimbate de peste 150 de ani. Doar cele mai bune cereale sunt folosite - secară, malț de secară, malț de orz și porumb, iar licorile obținute sunt blenduite înainte de a fi maturate în foste butoaie de bourbon, realizate din stejar alb american. Fiecare whisky Canadian Club pune în evidență un anumit ingredient, oferind astfel pasionaților un portofoliu complet de arome.
Momentan nu exista niciun produs disponibil selectiei tale.