Istoria Cantine Maschio se confundă cu cea a prosecco-ului, o băutură sinonimă cu sărbătoarea, starea de bine și prietenia. Gustul vinurilor Cantine Maschio este proaspăt și plin de personalitate, invitând parcă la o după-amiază petrecută cu prietenii la un pahar de prosecco. Lansată în 1973 de către Bonaventura Maschio ca o cramă cu tehnologie de ultimă oră, Cantine Maschio produce azi cele două cel mai bine vândute vinuri ale Italiei: Maschio Chardonnay și Maschio Pinot Rosa. Vinurile Cantine Maschio sunt obținute printr-o singură fermentare, şi asta pentru a menține intacte aroma și prospețimea mustului. Acesta este păstrat timp de 12 ore la o temperatură foarte scăzută pentru a se clarifica după care se adaugă drojdie pentru a stimula fermentarea care durează patru săptămâni. Vinul preparat astfel are un conținut de sulf foarte scăzut și un gust foarte plăcut. Cantine Maschio folosește struguri de la podgoriile din „ținutul prosecco” ce se întinde de la colinele din Valdobbiadene până în valea râului Piave, din nordul Italiei. Soiurile tipice regiunii Veneto, dar și cele internaționale ca Sauvignon, Chardonnay, Pinot Bianco, Pinot Nero, Traminer sau Verduzzo își împlinesc menirea în gustul efervescent de prosecco care însoțește mereu o ocazie specială.
Momentan nu exista niciun produs disponibil selectiei tale.