Chiar în 2019 Chateau Haut Brisson a fost preluat de un nou prorpietar, Stéphane Schinazi, născut în faimoasa regiune viticolă Bordeaux. Acesta are în spate o carieră frumoasă în domeniul tehnologiei, dar își propune să descopere o nouă lume, cea a producerii vinului. Podgoria Chateau Haut Brisson se află la intersecția a trei sate: Saint-Emilion, Saint-Sulpice de Faleyrens și Vignonet, fiecare cu un terroir diferit, ceea ce se reflectă și în gustul vinurilor. Data recoltei de pe cele 20 ha se stabilește cu o zi înainte deoarece la Chateau Haut Brisson, recoltarea se face manual după ce echipa podgoriei gustă boabele de struguri pentru a decide dacă au ajuns la maturitate sau nu. La fel se întâmplă și în timpul fermentării. Mustul este gustat zilnic pentru a păstra gustul original și a determina data la care acesta va fi îmbuteliat în vederea fermentării malolactice. Vinurile Chateau Haut Brisson sunt produse în loturi de aproximativ 100.000 de sticle pe an, fiind o expresie a gustului unic conferit de soiurile Merlot, Cabernet Franc și Cabernet Sauvignon.
Momentan nu exista niciun produs disponibil selectiei tale.