De Stefani produce vin de patru generații. În 1866, Valeriano de Stefani a început să cultive viță de vie în Renfrotolo, la nord de Veneția, astăzi aflat pe lista monumentelor UNESCO. Istoria De Stefani este una în care fiecare generație și-a lăsat amprenta asupra modului de producere a vinului. Valeriano, fiul fondatorului, a fost cel care a inițiat tradiția producerii vinului fără compromisuri, în timp ce Tiziano, nepotul, a mers în căutarea terroir-ului potrivit pentru a obține o aromă deosebită a strugurilor. L-a găsit în satele Monastier di Treviso și Fossalta di Piave, aflate între Marea Adriatică și Alpii Dolomiți, locuri în care solul este format dintr-un amestec de argilă albă și minerale. De asemenea, tot Tiziano, este cel care a adus modificări procesului de producție și celui de management al podgoriilor. Alessandro, strănepotul fondatorului, este cel care conduce astăzi compania. Împreună cu soția sa, Chiara pun în valoare soiurile native mai vechi în vinuri cu aromă inconfundabilă. Sub conducerea sa, compania De Stefani a reușit să dezvolte o rețea de distribuție la nivel mondial și să producă în fiecare an 400.000 de sticle din cele 150 ha de pământ plantate cu viță de vie.
Momentan nu exista niciun produs disponibil selectiei tale.