Nou apărut în lumea fascinantă a vinului franţuzesc, Domaine Belargus este dedicat exclusiv soiului Chenin Blanc, a cărui versatilitate este exprimată prin stiluri de vinificare diverse, alese să redea cât mai fidel calităţile terroir-ului din Coteau Les Treilles. O echipă tânără se ocupă de domeniul ce îşi inspiră denumirea de la fluturele albastru cu același nume, viticultura biodinamică pe parcele unice fiind metoda aleasă pentru a lăsa strugurele să se exprime. Este modelul Burgundiei, exprimat de Ivan Massonnat pe Valea Loarei. Aici, vinurile sunt seci şi dulci, toate incredibil de fine și de bine echilibrate, obţinute prin vinificări lente şi cât mai naturale din strugurii culeși la maturitate optimă. Fermentația are loc în butoaie, cu drojdii indigene, și durează atâta timp cât e necesar în funcţie de parcelă şi de specificul anului de recoltă. The Wine Advocate menţionează Domaine Belargus ca fiind un new entry spectaculos, capabil să pună Loara și Layon în topul celor mai fabuloase terroir-uri din Anjou şi tocmai de aceea ne invită să facem cunoştinţă cu vinurile create aici atât timp cât acestea sunt încă accesibile.
Momentan nu exista niciun produs disponibil selectiei tale.