Foss Marai construieşte fiecare vin ce-i poartă semnătura ca pe o operă de artă, capodoperă a unui terroir extraordinar şi rezultat al experienţei dobândite în arta vinificării de-a lungul timpului. Povestea Foss Marai este povestea lui Carlo Biasiotto, a Adrianei Moretti şi a legăturii pe care cei doi o au cu terroir-ul din Conegliano-Valdobbiadene, o zonă protejată UNESCO ce se bucură de o îndelungată tradiţie în crearea de vinuri spumante şi care din anul 1986 devine locul unde iau naştere licori fabuloase în numele acestui brand de familie. Situată la 50km de Veneția și la aproximativ 100km de Munţii Dolomiți, zona Conegliano-Valdobbiadene se întinde pe teren deluros, greu de manevrat, dar extrem de favorabil viticulturii, iar atunci când apar semnele toamnei, e timpul pentru recoltă. Strugurii se coc pe deplin în perioada august-octombrie şi-şi dăruiesc aromele splendide unor vinuri cu adevărat impresionante în degustare, purtătoare de arome intense, fie că vorbim de spumante, de prosecco sau de vinuri roşii liniştite.