GAVIOLI
Povestea brand-ului Gavioli se scrie pentru prima dată în anul 1794, atunci când fondatorul Pietro Gavioli îşi începe activitatea într-o mică pivniță situată în Solara di Bomporto. De atunci, Gavioli a însemnat Lambrusco, iar lunga călătorie până în prezent a fost definită de recunoașterea calității licorilor brand-ului, inclusiv prin premii. Tehnicile de producție, moștenite din generație în generație, împletite cu beneficiile tehnologiilor moderne, fac ca licorile Gavioli să fie cu adevărat speciale, iar astăzi, după 220 de ani de tradiţie, brand-ul Gavioli încă pune pasiune în fiecare licoare pe care o produce. În afară de atemporalele Lambrusco di Sorbara și Lambrusco di Castelvetro, Gavioli se mândrește și cu un mic muzeu decorat cu instrumente și mașinării antice, precum și piese din colecția familiei, toate legate de producția de Lambrusco.
Citeste mai mult