Ginato îşi propune să aducă aromele Italiei pe buzele tuturor iubitorilor de ginuri aromate, invitându-ne să explorăm terroir-ul, tradiţiile şi cultura mediteraneană cu fiecare gin ce face parte din colecţie. Reţetele tuturor ginurilor se bazează pe trei ingrediente cheie, mai exact ienupăr din Toscana cu boabe mărunte, struguri nativi din Nordul Italiei şi fructe locale, specifice zonei de sud a peninsulei, cu precădere citrice siciliene. Astfel iau naştere arome de poveste, ce poartă în adn-ul lor parfum de „dolce far niente”, splendide în combinaţii efervescente cu apă tonică. Italia se bucură de o istorie îndelungată în ceea ce priveşte producţia de băuturi alcoolice, ienupărul creștere din abundenţă pe teritoriul său, iar dragostea pentru cocktailuri a italienilor nu este uşor întrecută, toate acestea fiind motive bune pentru ca peninsula să devină locul unde se produc ginuri variate, multe dintre ele aromate. De la distileriile urbane din Milano şi până la distileriile artizanale din Toscana rurală, Italia oferă o explozie de gusturi şi arome ce abia aşteaptă să fie descoperite de iubitorii de gin.
1 - 3 din 3 Produse / 1 Pagini