La Rochelle este un punct de referință pentru istoria coniacului, fiind locul în care s-au întâlnit vinul local de Aunis și tehnologia de distilare a culturii arabe. Brandjwine sau „vinarsul olandez” este prima expresie a coniacului franțuzesc, care a primit această denumire abia în secolul al XIX-lea, iar Bonaventure Godet este negustorul olandez care, în 1588, pune bazele unei afaceri cu sare și vin în portul La Rochelle, iar 200 de ani mai târziu, Gédéon Louis Godet, este cel care înregistrează oficial marca Godet Freres. În prezent, la 15 generații distanță în timp, dar în același loc, Godet este în continuare o afacere de familie și o marcă la fel de căutată ca acum câteva secole datorită convingerilor ferme legate de producția limitată, maturarea îndelungată, munca manuală sau îmbutelierea la cerere. Atuurile sale sunt timpul și apele Atlanticului, care ajută la obținerea unor coniacuri cu expresii rare, complexitate și claritate remarcabile, care echilibrează aromele lemnoase cu cele florale și fructate dezvoltate în timpul procesului de învechire.
Momentan nu exista niciun produs disponibil selectiei tale.