GRUPO PESQUERA
Cele patru “bodegas” care duc mai departe moştenirea lăsată de Alejandro Fernández şi constituie împreună Grupo Pesquera sunt unite de pasiunea de a crea vinuri de o nobleţe extraordinară. Strânsa legătură cu tradiţia se reflectă şi în emblema grupului. În cele patru locaţii, Tinto Pasquera, Condado de Haza, Dehesa la Granja şi En Vinculo vinul este realizat din fructe întregi, iar procesul de fermentaţie la temperatură controlată durează două-trei săptămâni. Vinurile sunt învechite în butoaie din lemn de stejar american şi franţuzesc rumenite în interior, unde îşi definitivează aroma deosebită. Sortimentele Tinto Pesquera sunt învechite timp de 18 luni, în timp ce Reservas şi Grandes Reservas sunt învechite nu mai puţin de 24 de luni. În cei 40 de ani de experienţă, sortimentele de vin au câştigat numeroase premii, îndeplinind dorinţa cea mai mare a lui Alejandro: aceea ca vinurile sale să fie recunoscute şi apreciate peste tot în lume.
Citeste mai mult