JACK DANIELS
Acum 150 de ani, Jack Daniel făcea cunoştinţă lumii cu sortimentul Old No. 7, un Tennesse whiskey creat, filtrat şi maturat în Lynchburg, TN. Păstrând tradiţia, sortimentele Jack Daniel’s sunt create aici şi în zilele noastre. Legislaţia din America nu permite adăugarea coloranților sau aromatizanților în whisky. De aceea, gustul sortimentelor se datorează pur şi simplu talentului Maestrului Distilator, filtrării prin cărbune de arţar și interacțiunii dintre băutură şi pereţii butoaielor din lemn de stejar american din timpul maturării. Apa folosită pentru obţinerea whisky-ului este extrasă din Cave Spring Hollow, izvor care iese la suprafaţă într-o peşteră. Straturile de calcar de aici îmbogăţesc apa cu minerale şi îndepărtează fierul din compoziţie, creând astfel o bază ideală pentru sortimentele de whisky. Filtrarea prin cantităţi uriaşe de cărbune de arțar şi maturarea în butoaie personalizate, lucrate manual deosebesc Jack Daniel’s de sortimentele de bourbon.
Citeste mai mult