Kamiki se naşte la umbra templelor antice din Nara, oraş considerat a fi capitala spirituală a Japoniei. Oamenii care trăiesc aici au o lungă tradiţie în arta distilării băuturilor alcoolice, pe care le aduc pe post de ofrande la templele Shinto de la poalele Muntelui Miwa. De fapt, ei privesc acest munte ca pe Muntele Zeului şi tocmai briza care vine dinspre el a fost inspiraţia pentru denumirea whisky-ului Kamiki, unde „Kami” înseamnă „Zeu” şi „Iki” înseamnă „suflu”. Cele mai fine whisky-uri din malt sunt alese pentru a fuziona în blendurile unice Kamiki împreună cu cea mai pură apă de izvor, acestea urmând a fi învechite în butoaie de yoshino sugi (cedru japonez), un lemn nativ folosit de secole pentru construirea templelor, apreciat pentru textura sa delicată şi parfumul plăcut, care calmează trupul şi mintea. Kamiki este astfel primul brand de whisky din lume ce foloseşte cedru japonez pentru a matura final licorile sale, proces ce conferă arome inconfundabile de ceai verde şi santal în degustare.
1 - 3 din 3 Produse / 1 Pagini