Cu o serie de crame în cele mai importante podgorii din Spania, González Byass este o afacere de familie ajunsă la cea de-a cincea generație. Fondatorul ei a fost Manuel María González Ángel, a cărui incursiune în lumea vinurilor a început în anul 1835 și a cărui moștenire poate fi sintetizată în trei cuvinte – tradiție, inovație și excelență. În prezent, compania deține în portofoliu mărci de excepție, care i-au adus notorietatea. Primul brandy produs de González Byass datează din 1844, iar Lepanto, cel mai select brandy de Jerez, a fost lansat după mai bine de 100 de ani. În multe privințe, Lepanto este fără pereche. Este singurul brandy de Jerez Gran Reserva care emană căldura și exuberanța specifică sudului Spaniei, fiind produs exclusiv în regiunea Jerez și singurul care este învechit în trei tipuri de butoaie de sherry, oloroso dulce, oloroso sec și Pedro Ximenez, pentru trei finish-uri distincte: Lepanto Solera Gran Reserva, Lepanto Oloroso Viejo și Lepanto Pedro Ximenez. Pe bună dreptate, revista Wine & Spirits a inclus în 2021 numele Gonzalez Byass pe lista celor mai bune 100 de crame din lume.
1 - 1 din 1 Produse / 1 Pagini