Fraţii Benjamin şi Eduardo Camp, originari din Spania, sosesc special în Cuba în 1872 cu scopul de a înfiinţa o distilerie de rom. Alături de Evaristo Álvarez, cei doi pun bazele companiei Matusalem în Santiago de Cuba, folosind o formulă secretă, păstrată până în zilele noastre. Pentru a obţine un rom inedit, aceştia se folosesc de experienţa şi cunoştinţele pe care le au în ceea ce priveşte principiile metodei Solera, dezvoltată iniţial pentru a produce coniac sau sherry. Romul a devenit o băutură celebră abia în anii 1930-1950, atunci când celebrităţile din toată lumea încep să îşi petreacă vacanţele în Cuba şi să savureze din plin băutura. Sub regimul lui Castro, producţia Matusalem se mută în Republica Dominicană. În ciuda greutăţilor întâmpinate de companie, calitatea romului rămâne aceeaşi peste ani. Astăzi romurile Matusalem sunt produse tot în stil tradiţional, respectând aceleaşi standarde impuse de fondatori acum mai bine de un secol.
1 - 7 din 7 Produse / 1 Pagini