PERNOD
Pernod produce absint încă din anul 1805, însă pentru o lungă perioadă de timp a trebuit să îşi oprească activitatea din cauza interzicerii acestei categorii de băuturi pe teritoriul Franţei. În ultimii ani, dorinţa oamenilor de a gusta Pernod Absinthe aşa cum era el savurat în perioada Belle Epoque este din ce în ce mai mare. Ritualul este denumit „The Green Hour” (Ora Verde), după vechiul obicei din anii 1800 de a bea absint la ora 5 după-amiază, înainte de a lua cina. Cu toţii suntem acum martori la revenirea acestei băuturi inedite, care a făcut istorie de-a lungul timpului. Inspirat de o reţetă din secolul al XIX-lea, Pernod Absinthe este produs prin metode tradiţionale, folosite în distileria originală din Pontarlier de către Henri-Louis Pernod. Pernod este cel mai renumit brand de absint din lume şi se numără printre cele mai apreciate mărci din categoria sa la ora actuală.
Citeste mai mult