Pirovano produce vin de patru generații. Povestea brandului începe în 1850, când Amadio Pirovano, un pantofar, decide să-și închidă mica afacere și să deschidă o tavernă pentru care cumpăra vin de la producătorii din regiunea Puglia. Fii săi transformă taverna într-o tratorie și măresc numărul furnizorilor de vin, cumpărând acum și din regiunile Abruzzo și Piemonte. În 1910, cei doi pun bazele unei crame denumite "Antonio Pirovano e Filli". Compania trece mai târziu în mâinile urmașilor celor doi frați, care în anii 1950 schimbă denumirea companiei în "Cantine Pirovano". Din 1989, Cantine Pirovano începe extinderea business-ului, se mută într-un nou sediu și achiziționează o podgorie de 90 de hectare pe care o denumeşte „Terre bentivoglio” și care va sprijini activitatea comercială de acum înainte. Podgoria se află pe colinele din Oltrepo Pavese, un teritoriu unde încă din antichitate se cultiva vița de vie. Aici, compoziția solului face posibilă cultivarea de soiuri ca Barbera, Bonarda și Pinot Noir. Tradiția, inovația, pasiunea pentru viticultură și pentru calitate sunt câteva din valorile care ghidează familia Pirovano, familie ce se implică mereu în cercetare pentru a oferi produse excelente, cu o aromă unică.
Momentan nu exista niciun produs disponibil selectiei tale.