Dacă până acum regiunea Cognac era renumită doar pentru producţia de coniacuri delicioase, de acum o putem aminti şi atunci când vorbim de rom franţuzesc. De fapt, dacă derulăm paginile istoriei, aflăm că Franța are o tradiție îndelungată de import şi consum de rom premium, importat din Caraibe, încă din secolul al XVIII-lea. De-a lungul timpului, imensele plantații de trestie de zahăr din insulele caraibiene i-au oferit Franței nu doar zahăr, ci și romuri fine, transportate peste Atlantic în butoaie de stejar, unde erau expuse automat la maturare. Apoi, odată ajunse în porturile de coastă ale Franţei, romurile deja involuntar maturate erau decantate din butoaiele în care călătoriseră și îmbuteliate pentru a fi savurate pe întreg teritoriul Franţei. Folosind resursele din Cognac, compania Spytail readuce aşadar romul în prim plan cu o producţie impecabilă ce implică două sortimente: Spytail Cognac Cask - rom caraibian învechit în butoaie de coniac și Spytail Ginger - rom dark din Trinidad și Guyana învechit în butoaie de coniac şi infuzat cu ghimbir și alte condimente din Orientul îndepărtat.
1 - 4 din 4 Produse / 1 Pagini