Peisajul Alpin italian este unul care indiscutabil inspiră, iar de această dată, plantele cu totul speciale ce cresc în vârf de munte fac tot deliciul faimosului amaro Stambecco şi al poveştii din spatele ei. Stambecco Amaro se distilează în Piemonte şi-şi datorează aroma unică infuziei cu cireșe Maraschino şi coajă proaspătă de portocală dulce și amară, ingrediente ce dau un twist fascinant gustului clasic de amaro bazat pe plante, ierburi, condimente şi rădăcini. Italienilor le place să bea Stambecco cu gheaţă, amestecat cu limonadă sau cu cola, concentraţia alcoolică de 35% fiind una potrivită après-ski, dacă tot ne-am referit la Alpi. Iubitorii de amaretto pe de altă parte vor aprecia că Stambecco Amaro se aseamănă cu băutura lor preferată, şi asta pentru că buchetul aduce în degustare nuanţe fine de migdale amare.
1 - 4 din 4 Produse / 1 Pagini