STROH
În 1832, Sebastian Stroh a distilat prima băutură alcoolică şi a scris astfel primul capitol din povestea austriacă de succes care continuă şi astăzi, 180 de ani mai târziu. Pe acea vreme, industria băuturilor alcoolice era încă la început în Austria. STROH a continuat ca o afacere de familie şi s-a dezvoltat rapid, bucurându-se de o apreciere fantastică din partea consumatorilor. În anul 1900, romul este premiat cu medalie de aur la Paris şi se extinde pe pieţele internaţionale. Astăzi, STROH este lider pe piaţa de băuturi alcoolice din Austria şi este comercializat în peste alte 40 de ţări. Acest rom este considerat de mulţi ambasadorul tradiţiei şi stilului de viaţă austriac în lume. De-a lungul timpului reţeta a rămas secretă, fiind respectată cu stricteţe de puţinele persoane care o cunosc pentru a oferi mereu acelaşi gust inedit şi pentru a păstra aceeaşi calitate an după an.
Citeste mai mult