VILLA LE PRATA
Istoria conacului Villa Le Prata începe în anul 1860, atunci când a fost achiziționat pentru a fi folosit drept conac de vânătoare. În timp, Villa Le Prata s-a transformat pe rând în casă de vacanță și în locul unde au luat naştere vinuri cu iz familiar. Astăzi, Villa Le Prata fructifică la maximum climatul, solurile și arealul natural în care este plasată pentru ca fiecare vin care-i poartă numele să vorbească despre minunata regiune Montalcino. Villa Le Prata deține patru podgorii: Vigna del Vescovo, Vigna le Prata, Vigna Massimo și Vigna San Prospero, iar din punct de vedere al caracteristicilor, acestea se aseamănă două câte două. Primele menționate oferă vinuri elegante, parfumate, aromatice, ușor picante și complexe, pe când celelalte două oferă vinuri cu potențial de învechire în sticlă, vinuri cu nuanțe intense și caracter robust. Toate licorile sunt produse cu maximă atenție pentru detalii în crama proprie Villa Le Prata, construită la doar câțiva zeci de metri de conac, iar aici, în clădirea construită în stil clasic toscan, magia se împletește cu măiestria pentru a crea licori ce amintesc de dragostea pentru familie și de momentele frumoase petrecute alături de cei dragi.
Citeste mai mult