VIN 75cl / 14% COD PRODUS: BD023
Atunci când vine vremea recoltei, strugurii Cabernet Sauvignon sunt lăsaţi la urmă, dată fiind coacerea lor mai lentă, cei mai sănătoşi ciorchini urmând a contura baza acestui vin premium ce se remarcă prin culoare intensă, buchet generos şi arome catifelate, pline de fruct. Şi aşa cum maturizarea strugurilor e lentă, tot aşa şi procesul transformării lor în vin este unul migălos, pentru a-i asigura calitatea. Se alege o fermentare de 15-25 se zile în tancuri din inox cu recirculare, urmată de o maturare a unei jumătăţi din cantitatea de vin în baricuri noi de stejar american, pe o perioadă de 6 luni. La final, este îmbuteliat un vin excepţional, care va face deliciul degustării atunci când este savurat la o temperatură recomandată de 18-20 grade Celsius, asociat cu fripturi.
Notele degustării:
Miros: Buchetul vibrează de fruct şi aduce în prim plan cireşe negre parfumate, îmblânzite cu nuanţe fine de ardei gras.
Gust: Corpolent şi armonios, dominat de aroma intensă a cireşelor amare şi de accente lemnoase.
Culoare: Roşu rubiniu închis.