VIN SPUMANT 75cl / 13% COD PRODUS: MVR751
Cumpara de minim 199 de lei si ai transport GRATUIT
CTPark Bucharest North, str. Vila Ana, nr. 6, cladire BUN2, Afumati, Ilfov
In timpul orelor de program
Bld. Aerogarii nr. 2-8, Baneasa, Sector 1, Bucuresti
Comenzile plasate online nu pot fi ridicate din magazin.
Nu se pot rezerva produse in magazin
Retur extins in 45 de zile
Produse 100% originale
Ambalaj de transport sigur si reciclabil
Ai 20% EXTRA-REDUCERE la acest produs folosind cuponul de mai jos.
Codul a fost copiat!
Descris de un caracter proaspăt și solar, fermecător pe toată durata degustării, Costaripa Mattia Vezzola Grande Annata Metodo Classico 2016 Rose Brut aduce în atenția iubitorilor de spumante un rose a cărui efervescență nu poate trece neremarcată. Compoziția spumantului include 80% struguri Chardonnay culeși atunci când sunt perfect copți în zone cu morene vechi, expuse spre sud și sud-est și 20% struguri Pinot Noir cu expunere sudică și sud-vestică, culeși din vii cu teren glaciar cu pietriș, calcar și argilă. Spumantul poartă amprenta unui an cu primăvară însorită, diferență mare de temperatură zi/noapte, ploi abundente la început de vară și o recoltă târzie a strugurilor Pinot Noir și Chardonnay. Tradițional, strugurii sunt culeși perfect copți și echilibrați în zaharuri și aciditate, iar recoltarea se face manual dis de dimineață pentru a le păstra boabele întregi și pielițele crocante. Prin acest rose, Costaripa și-a dorit să împletească la perfecțiune caracterul vibrant al strugurilor Pinot Noir cu eleganța strugurilor Chardonnay folosind Metoda Charmat, cu o primă fermentație a 50% din must în butoaie mici de stejar alb, timp de 8 luni, proces urmat de o a doua fermentație în sticlă pentru a defini un perlaj extra fin și discret. O temperatură ideală de 4-6 grade Celsius îi va permite vinului să îşi etaleze toate calităţile în pahar, iar o asociere cu peste crud, crustacee gratinate, caviar sau tocăniță de calmari va transforma cu siguranță degustarea într-un răsfăţ estival desăvârșit.
Notele degustării:
Miros: Un melanj aromatic spectaculos, care aduce în prim plan fructe roșii supracoapte, căpșune, coacăze și piersici, complimentate cu nuanțe de citrice și violetă.
Gust: Arome ample, dulcege și elegante, care exprimă fructe roșii și nuanțe citrice subtile.
Culoare: Roz trandafiriu perlat.