Nu ştim cine a avut ideea genială de a amesteca alcoolul cu cafea, însă cu siguranţă cu toţii am savurat măcar o dată această combinaţie delicioasă şi de atunci avem în minte doar două cuvinte când ne aflăm în faţa unui bar: lichior cafea. Cu siguranţă barmanul va şti să recomande o varietate de variante, majoritatea dintre ele cu bază de tequila, rom, brandy sau whisky. Lichiorurile cu aromă de cafea nu sunt o idee nouă, dar categoria s-a extins foarte mult în ultimul timp şi a ajuns încet, dar sigur, chiar şi în dulapul cu băuturi de acasă. Adesea, lichiorurile cu cafea se savurează seci, într-un Martini Espresso sau într-o ciocolată fierbinte, dar şi în combinaţie cu apă tonică şi gheaţă, de savurat după masă. Încercați lichiorul cu cafea şi în bucătărie, la înghețate sau într-un tiramisu decadent de delicios, cu adaos de Kahlua, Tia Maria sau Galliano Ristretto.
1 - 12 din 12 Produse / 1 Pagini