Un Lichior Triplu Sec este un lichior cu aromă de portocală, obținut prin distilare din coaja portocalelor de Sevilla și de Laraha, ale cărui origini se regăsesc în insula Curaçao. Laraha este o specie de portocală necomestibilă, foarte amară, a cărei coajă dăruieşte însă, iată, o aromă fabuloasă alături de portocala de Sevilla, soiul nelipsit din producția de triplu sec. Termenul „triplu sec” face referire la tripla distilare, iar referințele vizuale în culori precum roșu, portocaliu, verde sau alb descriu tipul de coajă de portocală folosit în produs. De exemplu, panglica verde e atribuită portocalelor Laraha culese de crude, pe când coaja era încă verde, în timp ce panglica portocalie face referire la coaja portocalelor de Sevilla. Puține persoane savurează acest tip de lichior sec şi asta pentru că farmecul său stă în calitatea de a fi amestecat. Triplul sec e folosit într-o varietate de cocktailuri faimoase, printre care Margarita, Cosmopolitan, Singapore Sling, Long Island sau Mai Tai.
1 - 8 din 8 Produse / 1 Pagini