Produse
BLACK
FRIDAY

Pampero Blanco 1L

ROM 100cl / 37.5% COD PRODUS: PP1375

Pampero Blanco 1L
Pampero Blanco 1L Imagine 1
Galerie Produs

Rom

SUPER REDUCERI LA ALTE PRODUSE

Produsul nu mai face parte din oferta. Rom

VEZI OFERTELE

ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA

Produse disponibile din acest brand

VEZI TOATE

Descriere

Originar din Venezuela, Pampero Blanco este un rom alb special, realizat dintr-un blend de romuri maturate timp de cel puțin doi ani în foste butoaie de bourbon, proces ce respectă cu stricteţe legea din ţara sa. Caracterul fructat al acestui sortiment venezuelean este ideal pentru a crea baza celebrelor cocktailuri clasice pe bază de rom, însă poate fi la fel de bine savurat şi sec, datorită paletei aromatice complexe care întâmpină iubitorii de rom odată ce acesta este turnat în pahar.

Notele degustării:

Miros: Buchetul împletește note de prăjitură cu tonuri fructate de struguri albi şi influenţe citrice

Gust: Arome proaspete, fructate, care aduc în prim plan tonuri de șerbet 

Finish: Mediu intens, aromat

Culoare: Incolor

 

Caracteristici

Categorie
Rom
Stil
White
Brand
Pampero
Tara de origine
Venezuela
Litraj
100cl
Alcool
37.5%
Cu Pahar
Nu

Parerea altor clienti despre acest produs

5 din 1 review-uri

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Adauga Review
Scrie review pentru Pampero Blanco 1L

Scrie un review pentru:

Pampero Blanco 1L

Acorda o nota:

Prin actionarea butonului ADAUGA REVIEW declar ca am citit si sunt de acord cu Termeni & Conditii, Prelucrarea datelor cu caracter personal

Istoricul tau de navigatie

Stoc Magazin Baneasa
Stoc Magazin Baneasa

Pampero Blanco 1L

Stoc disponibil in magazin Baneasa
0
Pret/Buc
107 17 lei
Stocul reprezinta numarul de bucati disponibile in magazin, stocurile online/depozit sunt separate. In magazin nu se pot rezerva produse iar stocul poate suferi modificari in functie de cerere.
Bulevardul Aerogarii, nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti (cautati pe Waze “FineStore Magazin”)
18-24.11 ai 5% EXTRA-REDUCERE la orice comanda folosind cuponul BFA5 - CLICK AICI