Aliniat la întregul vibe jamaican, romul creat în Jamaica are o personalitate unică şi se identifică imediat cu tradiţia şi cultura locală. Solul calcaros din Jamaica e ideal pentru cultivarea trestiei de zahăr, care odată transformată în melasă devine ingredientul de bază al romului. Melasa fermentează în butoaie mari (puncheons) şi este apoi distilată în alambicuri pentru a produce o băutură concentrată, care ulterior devine preaiubitul rom jamaican, creat astfel încă din secolul 17. În distileriile sale de rom Jamaica pregăteşte gusturi bogate, complexe şi corpolente, lăudându-se cu cel mai mare stoc de rom învechit din Caraibe. Celebrul „iz jamaican” aduce în prim plan arome de fructe tropicale, lemn, cauciuc, fum, mirodenii și caramel dulce, perfect armonizate pentru a putea fi savurate în cocktail-uri, punchuri sau chiar seci. Appleton Estate, Rum-Bar, Hampden Estate sau Captain Morgan sunt doar câteva dintre cele mai bine vândute mărci de rom jamaican în lume, toate inconfundabile şi inimitabile.
1 - 19 din 19 Produse / 1 Pagini