Cu o mulţime de distilerii renumite, Puerto Rico distilează şi îmbuteliază mai bine de 70% din romul vândut în America, dar şi o mare parte din romul comercializat în restul lumii, de aceea cu următoarea ocazie în care savurezi un Mojito sau o Piña Colada, întreabă-te de unde provine romul. De cele mai multe ori, răspunsul este „din Puerto Rico”. Producția datează aici încă din secolul 15, iar pentru a fi catalogat ca rom portorican, astăzi trebuiesc îndeplinite câteva criterii esenţiale, printre care: melasă de înaltă calitate, proces de distilare continuă, învechire de minim un an în butoi de stejar alb și producţie cap-coadă în Puerto Rico. Nu degeaba în materie de rom Puerto Rico e considerat epicentrul gustului şi texturii, iar Bacardi, Castillo Serrallés, Ron del Barrilito şi Destilería Coquí sunt doar câteva dintre mărcile care transformă experienţa degustării în una cu totul specială, unică acestei ţări.
1 - 11 din 11 Produse / 1 Pagini