Incredibil de versatil, romul spiced defineşte cea mai aromată categorie de rom, fiind o băutură cu gust profund şi complex ce funcționează ca băutură savurată aşa cum este, dar şi într-o varietate de băuturi reci sau calde. Un rom spiced este orice tip de rom aromat printr-un proces de macerare cu ierburi naturale și condimente precum cuișoare, scorțișoară, cassia, vanilie, anason stelat, citrice, nucșoară, cardamom, coajă de portocală, ghimbir, piper, ienibahar etc. De fapt, pentru a fi catalogat ca fiind condimentat, un rom trebuie să aibă peste 2% agenți de aromă în plus, în caz contrar fiind clasificat ca rhum arrangé, adică un rom aromatizat. Romul condimentat nu trebuie sa fie picant, aşa cum se crede, dar poate fi dacă se doreşte acest lucru. Cel mai popular rom spiced de pe piaţă este Captain Morgan Original Spiced Gold, acesta fiind de altfel şi sortimentul care a dat tonul “modei” romurilor condimentate.
1 - 16 din 16 Produse / 1 Pagini