Dintre toate variantele de tequila, se spune că Tequila Anejo are puritatea şi echilibrul aromatic comparabile cu cele ale unui whiskey. Aproape 85% din producţia totală de tequila se consumă în Mexic şi Statele Unite, iar cele mai apreciate mărci sunt cele care reuşesc să combine ideal aroma de fructe, condimente şi piper. La fel ca orice altă tequila, Tequila Anejo e distilată din miezul agavelor albastre coapte la perfecţiune în regiuni mexicane cu tradiţie, diferenţa dintre ea şi alte variante de tequila fiind făcută de timpul de maturare. Pentru a fi etichetată Anejo, o tequila trebuie învechită în butoaie de stejar american sau european timp de cel puțin un an, unii producători incluzând şi alte tipuri butoaie în procesul de blending şi maturare. La final, ea se consumă pură sau ca ingredient de bază în cocktailuri a căror reţetă include băuturi spirtoase maro.
1 - 15 din 15 Produse / 1 Pagini