Aproximativ 85% din cantitatea totală de tequila este consumată în Mexic şi Statele Unite, aceste două pieţe fiind de altfel şi cele care ştiu cel mai bine că o tequila bună trebuie să combine perfect aroma de fructe, condimente şi piper, iar pentru asta, fiecare etapă a procesului de producţie este importantă. De la culesul agavelor albastre din provincia mexicană Jalisco, din anumite zone din Guanajuato, Michoacán, Nayarit sau de pe coastă Tamaulipas şi până la îmbuteliere, e un drum lung, încununat cu un proces de învechire ce împarte tequila în silver, joven, reposado, añejo şi extra añejo, fiecare cu atribute gustative diferite. Etichetele de Tequila Joven fac referire de fapt la tequila blanco căreia i-a fost adăugată o cantitate mică de tequila învechită pentru a-i rotunji suplimentar aroma şi textura.
1 - 5 din 5 Produse / 1 Pagini