Distilată din miezul agavelor albastre coapte în regiuni cu tradiţie, tequila este băutura naţională a Mexicului şi purtătoare de arome intense, care reflectă foarte bine nuanțele ingredientului de bază şi le exprimă într-o varietate de combinaţii aromatice care includ note de fructe, piper și condimente. Agavele parcurg etape de gătire la abur, zdrobire, fermentare și distilare, fiecare brand de tequila optând pentru anumite tehnici în fiecare etapă a procesului, cu scopul de a da o notă distinctă produsului finit. Există tequila silver, joven, reposado, añejo şi extra añejo, fiecare definită de caracteristici diferite, date de felul şi de durata maturării. Tequila Reposado este tequila învechită în butoaie de stejar american sau european pe o perioadă cuprinsă între două luni și un an şi se savurează adesea în shot sau în cocktailuri precum Margarita, cărora le conferă o notă mai vibrantă și mai aromată decât o face Tequila Blanco.
1 - 20 din 20 Produse / 1 Pagini