Creator de vinuri veneţiene premium, Masi e specializat în Amarone şi foloseşte doar soiuri italiene pentru licorile sale. Până la patruzeci şi opt de soiuri locale au fost testate de-a lungul timpului de Masi din dorinţa de a dezvălui potenţialul infinit al terroirului italian, iar cine nu a savurat niciodată un vin roşu Masi trebuie neapărat să o facă, mai ales dacă vorbim de vintage-urile ce sfidează pur şi simplu limitele savorii. Însă şi atunci când vorbim de vin rose Masi standardele se menţin tot sus. Rosa Dei Masi Rosato Trevenezie evidenţiază de exemplu foarte bine eleganţa şi prospeţimea soiului Refosco, dăruind în gust aroma cu totul specială a strugurilor uscaţi prin tehnica Appassimento. Buchetul său intens fructat, cu arome proaspete de zmeură şi cireşe sălbatice pare desprins din tabloul dimineţilor calde de vară în timp ce buchetul vinului Moxxe Pinot Grigio Ramato Rose Brut, un alt rose cuceritor al cramei, ne arată splendoarea strugurilor semiuscaţi prin tehnica Appassimento în varianta de spumant.
1 - 1 din 1 Produse / 1 Pagini