Dacă vinurile tale preferate sunt cele italiene, nu trebuie nicidecum să ratezi ocazia de savura un vin rosu Masi ce poartă semnătura familiei Boscaini, dar şi pe cea a terroir-ului veneţian de primă clasă. Vinurile Masi se produc din soiuri autohtone, în mare parte Corvina, Rondinella şi Molinara, unde doar cei mai buni struguri ajung să fie selecţionaţi pentru a da gust splendidelor licori. Prin fiecare vin creat, Masi evidenţiază din plin stilul tradiţional veneţian şi personalitatea unică a terroir-ului pe care vinul îl reprezintă, astfel că indiferent că alegem un Amarone, un Recioto, un Rosso del Veronese sau un Valpolicella Classico, experienţa degustării va fi una fantastică. Pentru vinurile Amarone, Masi optează pentru a culege strugurii la maturitate optimă şi a-i usca pe poliţe din bambus toată iarna, cu scopul de a le intensifica aromele, astfel că celebrele vinuri italiene ce-i poartă eticheta, fie ele vintage sau nu, etalează un caracter profund aromat, animat de tradiţia străveche şi totodată ancorat în modern.