Ungaria este renumită pentru patru mari zone viticole: Tokaj, Villány, Eger şi Nagy Somló. Regiunea Tokaj se mândreşte cu vinurile albe dulci şi vinurile albe seci produse aici, dar mai ales cu faptul că este cea mai veche regiune viticolă clasificată din lume, astfel că aparţine Patrimoniului Unesco. Villány, pe de altă parte, se întinde pe soluri vulcanice, în apropierea graniţei cu Croaţia, acolo unde soiurile Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Kékfrankos s-au acomodat excelent şi dau naştere unor vinuri de soi nobil cu adevărat splendide, albe şi roşii. Regiunea Eger se situează în nordul ţării şi este apreciată pentru două blenduri locale: the Bikaver, “sânge de taur” (roşu) şi Egri Csillag, “steaua din Eger” (alb), pe când Nagy Somló, cea mai mică dintre regiuni, invită iubitorii de vinuri albe să experimenteze gusturi autentice cu aromă de fum, graţie terroir-ului unic pe care se întind podgoriile sale. Ungaria oferă aşadar stiluri diverse, care se adresează publicului iubitor de vinuri clasice, dar şi celui iubitor de vinuri moderne sau chiar deosebite.
Momentan nu exista niciun produs disponibil selectiei tale.