Noua legendă urbană spune că indiferent ce fel de gust preferi în materie de whisky India te va surprinde cu licorile sale fructat – malţate şi mereu vibrante în degustare, uneori purtătoare de arome exotice şi alteori chiar definite de accente afumate. Climatul indian asigură o maturizare rapidă a licorii, temperatura ridicată jucând un rol esenţial în stabilirea cotei îngerilor, tradusă printr-o pierdere de aproximativ doisprezece procente de alcool / volum pe an, ceea ce înseamnă că whisky-urile vor atinge încă de tinere o maturitate gustativă plăcută. Până nu de mult, whisky-urile indiene erau considerate ca fiind mai slabe calitativ şi asta pentru că multe dintre ele erau distilate din melasă fermentată şi nu puteau fi vândute drept whisky în Uniunea Europeană. Cu toate acestea, acum există o varietate de whisky-uri indiene autentice, printre care Amrut şi Paul John, care impresionează cu aroma, textura, complexitatea şi echilibrul lor deosebit.
1 - 4 din 4 Produse / 1 Pagini