În materie de whisky Regiunea Tennessee se mândreşte cu o istorie impresionantă, care datează din vremurile primilor coloniști stabiliţi pe teritoriul american. Dacă pe atunci whisky-ul nu trebuia să respecte prea multe reguli, astăzi există o serie de reglementări obligatorii pentru distilerii şi toate trebuiesc respectate pentru ca licoarea să poată fi etichetată ca fiind Tennessee whisky. Una dintre aceste reguli reglementează ca băutura să fie distilată şi îmbuteliată în statul Tennessee folosind cel puţin 51% porumb în amestecul pentru distilare, iar la final să parcurgă un proces inedit de filtrare prin cărbune, denumit Lincoln County, care are rolul de a îmblânzi uşor caracterul licorii. Deşi se diferenţiază gustativ de bourbon, whisky-urile din Tennessee sunt deseori confundate cu cea mai populară băutură americană, diferenţa fiind că aceasta din urmă este mai îndrăzneață şi mai intensă în degustare, dat fiind că nu se supune procesului de filtrare prin cărbune.
1 - 18 din 18 Produse / 1 Pagini